Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρόγραμμα και η παρουσία των πολιτικών αρχηγών στη φετινή ΔΕΘ

Το πρόγραμμα και η παρουσία των πολιτικών αρχηγών στη φετινή ΔΕΘ

Η πολιτική ηγεσία της χώρας θα δώσει το «παρών» στο Thessaloniki Helexpo Forum, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης». Το ΣΚ 12-13 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα ο Κ. Μητσοτάκης και θα ακολουθήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί της αντιπολίτευσης

Η πολιτική ηγεσία της χώρας θα δώσει το «παρών» στο Thessaloniki Helexpo Forum, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Το πολιτικό σκέλος του φόρουμ ξεκινά το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, στις 7μμ, με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Το επόμενο Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου , ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα εκφωνήσει ομιλία, ενώ την επόμενη ημέρα, 20 Σεπτεμβρίου, θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ, θα μιλήσει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, την Τετάρτη 16 του μηνός, επίσης στις 8μμ, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το Thessaloniki Helexpo Forum θα φιλοξενήσει στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ, και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024