Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντισταθμιστικά μέτρα για στήριξη της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ πρότεινε ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ

Αντισταθμιστικά μέτρα για στήριξη της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ πρότεινε ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ

Θεσσαλονίκη: Αντισταθμιστικά μέτρα για στήριξη της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, λόγω ματαίωσης της 85ης φετινής διοργάνωσης, πρότεινε ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ

Τη ανάγκη λήψης αντισταθμιστικών μέτρων για τη στήριξη της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), Ιωάννης Μασούτης, σημειώνοντας ότι “δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα από την απόφαση ματαίωσης της 85ης φετινής διοργάνωσης”, στο πλαίσιο της αποφυγής διάδοσης του κορονοϊου.

Σε δηλώσεις του μετά την τηλεδιάσκεψη φορέων της Θεσσαλονίκης για την ΔΕΘ, που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο κ. Μασούτης σημείωσε χαρακτηριστικά: “Είναι προφανές ότι η ΔΕΘ-Helexpo AE είναι αυτή που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα από την απόφαση ματαίωσης της φετινής διοργάνωσης της γενικής έκθεσης του Σεπτεμβρίου”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ίδιος πρότεινε την πλήρη φοροαπαλλαγή και εισφοροαπαλλαγή της εταιρείας ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ για 12 μήνες “ως αντιστάθμισμα της απώλειας εσόδων της”. Ειδικότερα, ο κ. Μασούτης προτείνει την απαλλαγή της εταιρείας από την υποχρέωση καταβολής ΦΠΑ για 12 μήνες, φόρου εισοδήματος για τη χρήση 2020, ΕΝΦΙΑ για το 2020 και εργοδοτικών εισφορών για 12 μήνες.

Στις προτάσεις του συμπεριλαμβάνεται και πρόταση για “γενναία έκπτωση στην εταιρεία στις χρεώσεις ΔΕΗ και ΕΥΑΘ για 12 μήνες και πλήρη απαλλαγή της από την υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών και φόρων για ένα χρόνο”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024