Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόναχο: Με υδάτινη αψίδα υποδέχτηκαν τους τροπαιούχους του Champions League

Μόναχο: Με υδάτινη αψίδα υποδέχτηκαν τους τροπαιούχους του Champions League

Στο Μόναχο υποδέχτηκαν τους τροπαιούχους του Τσάμπιονς Λιγκ στήνοντας υδάτινη αψίδα αλλά χωρίς κόσμο όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Στο Μόναχο υποδέχτηκαν τους τροπαιούχους του Τσάμπιονς Λιγκ στήνοντας υδάτινη αψίδα αλλά χωρίς κόσμο όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τους χαμένους υποδέχτηκαν στο Παρίσι ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι. Στην Ιταλία ο Αντρέα Πίρλο έκανε την πρώτη του προπόνηση στους παίκτες της Γιουβέντους. Μετά από πέντε μήνες κράτησης στην Παραγουάη, αφέθηκε ελεύθερος ο Ροναλντίνιο.

Η αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν φθάνει στο Μόναχο περνώντας μέσα από υδάτινη αψίδα. Ωστόσο η υποδοχή δεν θυμίζει σε τίποτα παλιές εποχές. Το υγειονομικό πρωτόκολλο επιτάσσει αποστάσεις ανάμεσα στα μέλη της, μάσκες ενώ δεν υπήρχε και κόσμος για να αποθεώσει τους θριαμβευτές τους οποίους υποδέχτηκε μόνο ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας.

Στο Παρίσι, τα κατεβασμένα κεφάλια των παικτών της ομάδας κατά την άφιξη της αποστολής μαρτυρούν την απογοήτευση μετά τον χαμένο τελικό της Κυριακής. Ελάχιστοι συγγενείς υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές που μετά το αεροδρόμιο μετέβησαν στο Παρκ Ντε Πρενς.

Στην Ιταλία επιστροφή στα παλιά λημέρια αλλά σε άλλο ρόλο για τον Αντρέα Πίρλο. Ο προπονητής της Γιουβέντους έκανε την 1η του προπόνηση με τους πρωταθλητές. Είχε τετ α τετ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ θα πορευτεί με τους Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσο με τους οποίους ήταν συμπαίκτης.

Στην Παραγουάη και μετά από 5 μήνες ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του Ρομπέρτο Ασίς έμειναν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους κατόπιν σχετικού αιτήματος. Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί για κατοχή πλαστών διαβατηρίων και έμειναν για ένα μήνα στην φυλακή και 4 μήνες υπό περιορισμό σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ασουνσιόν.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024