Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αχτσιόγλου : Κοροϊδία χιλιάδων εργαζομένων με τη δήθεν καταβολή του επιδόματος αναστολής

Αχτσιόγλου : Κοροϊδία χιλιάδων εργαζομένων με τη δήθεν καταβολή του επιδόματος αναστολής

«Κοροϊδία δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων με τη δήθεν καταβολή του πενιχρού επιδόματος αναστολής» καταγγέλλει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για εμπαιγμό της κυβέρνησης στους εργαζόμενους του κλάδου του επισιτισμού - τουρισμού.

«Κοροϊδία δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων με τη δήθεν καταβολή του πενιχρού επιδόματος αναστολής» καταγγέλλει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για εμπαιγμό της κυβέρνησης στους εργαζόμενους του κλάδου του επισιτισμού – τουρισμού.

Η ανακοίνωση Αχτσιόγλου

«Ο εμπαιγμός των κυρίων Μητσοτάκη και Βρούτση απέναντι στους εργαζόμενους στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού και των ξενοδοχείων δεν έχει τέλος.

Το υπουργείο Εργασίας όχι μόνο άφησε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους με μηδενικό εισόδημα ολόκληρο το καλοκαίρι αλλά ήρθε, στα τέλη Αυγούστου πια, και αντί για το πενιχρό επίδομα αναστολής εργασίας των 534 ευρώ, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, είτε τους κατέβαλε ποσά της τάξης των 17, 19 και 50 ευρώ είτε δεν τους κατέβαλε τίποτα.

Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει άμεσα εξηγήσεις γιατί δεν κατέβαλε ολόκληρο το πενιχρό επίδομα αναστολής -το οποίο μάλιστα καθυστέρησε 2 και 3 μήνες- αλλά αντί αυτού κατέθεσε στους λογαριασμούς των εργαζομένων εξευτελιστικά ποσά».

«Το κράμα κυβερνητικής αδιαφορίας και κοροϊδίας των εργαζομένων, που καταδικάζει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες στην φτώχεια, είναι συνειδητή επιλογή της ΝΔ» καταλήγει η κυρία Αχτσιόγλου.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024