Αχτσιόγλου : Κοροϊδία χιλιάδων εργαζομένων με τη δήθεν καταβολή του επιδόματος αναστολής
«Κοροϊδία δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων με τη δήθεν καταβολή του πενιχρού επιδόματος αναστολής» καταγγέλλει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για εμπαιγμό της κυβέρνησης στους εργαζόμενους του κλάδου του επισιτισμού - τουρισμού.
«Κοροϊδία δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων με τη δήθεν καταβολή του πενιχρού επιδόματος αναστολής» καταγγέλλει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για εμπαιγμό της κυβέρνησης στους εργαζόμενους του κλάδου του επισιτισμού – τουρισμού.
Η ανακοίνωση Αχτσιόγλου
«Ο εμπαιγμός των κυρίων Μητσοτάκη και Βρούτση απέναντι στους εργαζόμενους στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού και των ξενοδοχείων δεν έχει τέλος.
Το υπουργείο Εργασίας όχι μόνο άφησε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους με μηδενικό εισόδημα ολόκληρο το καλοκαίρι αλλά ήρθε, στα τέλη Αυγούστου πια, και αντί για το πενιχρό επίδομα αναστολής εργασίας των 534 ευρώ, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, είτε τους κατέβαλε ποσά της τάξης των 17, 19 και 50 ευρώ είτε δεν τους κατέβαλε τίποτα.
Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει άμεσα εξηγήσεις γιατί δεν κατέβαλε ολόκληρο το πενιχρό επίδομα αναστολής -το οποίο μάλιστα καθυστέρησε 2 και 3 μήνες- αλλά αντί αυτού κατέθεσε στους λογαριασμούς των εργαζομένων εξευτελιστικά ποσά».
«Το κράμα κυβερνητικής αδιαφορίας και κοροϊδίας των εργαζομένων, που καταδικάζει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες στην φτώχεια, είναι συνειδητή επιλογή της ΝΔ» καταλήγει η κυρία Αχτσιόγλου.
- Άργος: Πέθανε ο 20χρονος που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί – Προφυλακίστηκαν οι δυο ένστολοι
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442