Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσέφεριν : «Θα σκεφτούμε την καθιέρωση του Final 8»

Τσέφεριν : «Θα σκεφτούμε την καθιέρωση του Final 8»

O Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για την αναγκαστική αλλαγή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, την οποία βλέπει ως μία καλή προοπτική για το μέλλον.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αναφέρθηκε στην αναγκαστική αλλαγή που χρειάστηκε να κάνει ελεώ κορωνοϊού εφαρμόζοντας το σύστημα του final 8 σε Champions League και Europa League.

Μετά από τη φετινή σεζόν όμως, ο Τσέφεριν εξέτασε το ενδεχόμενο μήπως αυτή η μορφή διατηρηθεί και τις επόμενες χρονιές.

Στγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν μια επιλογή που κάναμε αναγκαστικά, αλλά είδαμε σε αυτή τελικά κάτι διαφορετικό. Σίγουρα θα σκεφτούμε να το καθιερώσουμε και στο μέλλον» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Οι ομάδες μην έχοντας το μαξιλαράκι του επαναληπτικού παίζουν πιο επιθετικά. Σε μονά ματς, αν μια ομάδα προηγηθεί η άλλη είναι υποχρεωμένη να αντιδράσει άμεσα. Έτσι τα παιχνίδια είναι πιο συναρπαστικά. Θα πρέπει να δούμε βέβαια τι συνέπειες θα έχει η μείωση του αριθμού των αγώνων».

Ο τρέχων σχεδιασμός της UEFA για διπλά παιχνίδια από τη φάση των «16» μέχρι τον τελικό έχει συμφωνηθεί μέχρι τη σεζόν 2024-25, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα για ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο μέλλον.

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κατέληξε λέγοντας: «Το Final 8 είχε μεγάλη επιτυχία και η τηλεθέαση ήταν τεράστια. Ίσως επειδή είναι Αύγουστους και ο κόσμος είναι στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά. Θα δούμε, είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024