Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι: Ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα

Μέσι: Ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα

Πρώτο θέμα στις κορυφαίες αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας το μέλλον του Λιονέλ Μέσι ο οποίος φέρεται να αποκάλυψε στον Κούμαν ότι βλέπει τον εαυτό του εκτός Καμπ Νου.

Το ραντεβού του Λιονέλ Μέσι με τον Ρόναλντι Κούμαν έβγαλε είδηση κι αυτή δεν είναι άλλη από το ότι για πρώτη φορά ίσως στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός είναι τόσο κοντά στην έξοδο από την ομάδα.

Ο Μέσι, σύμφωνα με το καταλανικό ραδιόφωνο RAC 1, φέρεται να αποκάλυψε στον Ολλανδό τεχνικό ότι βλέπει το μέλλον του περισσότερο εκτός Βαρκελώνης και φυσικά δεν γινόταν να μην μονοπωλήσει τα ισπανικά πρωτοσέλιδα αυτή η είδηση.

Η αντιμετώπιση βέβαια διαφέρει αφού οι καταλανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για αμφιβολίες του Μέσι σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα ενώ οι Μαδριλένικες για ξεκάθαρη δήλωση αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, η «Sport» αναφέρει πως «Ο Μέσι εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το μέλλον του, ενώ ο προπονητής τού έκανε σαφές πως τον θεωρεί κομβικό για την ομάδα που σχεδιάζει. Ο Μέσι έφυγε από τη συνάντηση σε καλύτερη ψυχολογία για το μέλλον του στο κλαμπ σε σχέση με αυτή που είχε προ του ραντεβού, αλλά θέλει να σκεφτεί στο διάστημα των διακοπών».

Η «Mundo Deportivo» τονίζει πως «ο Λέο δεν ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του», ενώ η «Αs» ότι «ο Αργετινός κοιτάζει αλλού για το μέλλον του».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024