Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφυγικό : Συνεχίζεται η διαμάχη Μηταράκη - Πολάκη για «διασπάθιση δημόσιου χρήματος»

Προσφυγικό : Συνεχίζεται η διαμάχη Μηταράκη – Πολάκη για «διασπάθιση δημόσιου χρήματος»

Στο θέμα των συμβάσεων για τις δομές φιλοξενίας και τα ξενοδοχεία όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο, επανέρχεται με σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, μετά από νέα ανάρτηση στα social media του Π. Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για υπερτιμολογήσεις, σε σχέση με τις αντίστοιχες συμβάσεις επί υπουργίας Δ. Βίτσα.

Στο θέμα των συμβάσεων για τις δομές φιλοξενίας και τα ξενοδοχεία όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο, επανέρχεται με σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, μετά από νέα ανάρτηση στα social media του Παύλου Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για υπερτιμολογήσεις, σε σχέση με τις αντίστοιχες συμβάσεις επί υπουργίας Δημήτρη Βίτσα, και κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, πως «αν συνεχίσει να καλύπτει τον κ. Μηταράκη, θα είναι συνυπεύθυνος για διασπάθιση δημοσίου χρήματος».

Στοιχεία και ύβρεις

Το υπουργείο «απάντησε με στοιχεία και ο κ. Πολάκης συνεχίζει να απαντάει με ύβρεις, αυτή είναι η διαφορά μας» αναφέρει στη σημερινή ανακοίνωση του το υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου και σημειώνει:

Κακουργηματική χυδαιότητα Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis. Αδυνατεί να κατανοήσει τα δεδομένα.Το Υπουργείο…

Δημοσιεύτηκε από Νότης Μηταράκης (Notis Mitarachi) στιςΠαρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

«Οι υφιστάμενες συμβάσεις για τα 27 ξενοδοχεία στη Δομή Λουτρών Νέας Απολλωνίας στη Βόλβη με λήξη τον Ιούλιο του 2020 είχαν συνολική αξία 1.257.600 ευρώ και οι νέες συμβάσεις, που υπογράφονται αυτή την περίοδο, θα έχουν συνολική αξία 872.460 ευρώ, ήτοι μείωση 30,6% στο συμβατικό τίμημα και 7,5% στο μηνιαίο τίμημα.

Οι υφιστάμενες συμβάσεις για τα 9 ξενοδοχεία στη Δομή Γρεβενών με λήξη Ιούλιο και Αύγουστο του 2020 είχαν συνολική αξία 1.851.840 ευρώ και οι νέες συμβάσεις που υπογράφονται αυτήν την περίοδο, θα έχουν συνολική αξία 1.753.920 ευρώ, ήτοι μείωση 5,3% στο συμβατικό τίμημα και 3% στο μηνιαίο τίμημα, με ταυτόχρονη αύξηση κρεβατιών κατά 30,2%».

Σ’ επιφυλακή

«Παρακαλείται ο κ. Πολάκης να παραμείνει σε επιφυλακή καθώς μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευθεί 5 από τις συνολικά 36 νέες συμβάσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :Αν συνεχίσεις να καλύπτεις τον υπουργό σου Νοτη Μηταράκη μετά και από αυτά που θα αποκαλύψουμε…

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στιςΠέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024