Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φως εναντίον σκότους» το προεκλογικό αφήγημα του Τζο Μπάιντεν

«Φως εναντίον σκότους» το προεκλογικό αφήγημα του Τζο Μπάιντεν

Σαν μια μάχη του φωτός με το σκοτάδι παρουσίασε ο Τζο Μπάιντεν την αναμέτρησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο

Σαν μια μάχη του φωτός με το σκοτάδι παρουσίασε ο Τζο Μπάιντεν την αναμέτρησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο. Δυόμιση μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, βαρύ πλήγμα για τον Τραμπ αποτελεί η σύλληψη του πρώην συμβούλου του, Στιβ Μπάνον για απάτη.

Με πυροτεχνήματα… μάσκες και αποστάσεις… και με τον 77χρονο Τζο Μπάιντεν επίσημα πια προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου, έχοντας στο πλευρό του για την αντιπροεδρία την Κάμαλα Χάρι, το διαδικτυακό συνέδριο των Δημοκρατικών ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα. Αποδεχόμενος το χρίσμα, ο Μπάιντεν στηλίτευσε τα τέσσερα χρόνια της προεδρίας Τραμπ, ως «εποχή του σκότους».

Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο «χειρότερος εφιάλτης», αντέτεινε ενώπιον υποστηρικτών του ο Ντόναλντ Τραμπ, που έρχεται δεύτερος στις δημοσκοπήσεις. Και μέσα από το υπερσυντηρητικό δίκτυο FOX επανέφερε τα σενάρια νοθείας, μέσω της επιστολικής ψήφου.

Βαρύ πλήγμα για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ αποτελεί η χθεσινή σύλληψη του ακροδεξιού Στιβ Μπάνον, αρχιτέκτονα της εκλογής του το 2016 και πρώην στενού προεδρικού συμβούλου. Κατηγορείται για απάτη, μέσω μη κυβερνητικής οργάνωσης που συγκέντρωνε δωρεές για το αμφιλεγόμενο τείχος του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό. Ο ίδιος ο Τραμπ έσπευσε να πάρει αποστάσεις.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024