Ακυρώνονται τα φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις του δήμου Πάτμου
Την απόφαση να ματαιωθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έλαβαν ο δήμος Πάτμου και το Πνευματικό Κέντρο του νησιού, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Την απόφαση να ματαιωθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έλαβαν ο δήμος Πάτμου και το Πνευματικό Κέντρο του νησιού, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Συνεπώς, τα προγραμματισμένα Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής και Κινηματογράφου, καθώς και όλες οι εικαστικές εκθέσεις που είχαν προγραμματιστεί δεν θα πραγματοποιηθούν.
«Ευελπιστούμε όλοι στην επιστροφή στην κανονικότητα και στην πραγματοποίηση εκ νέου όλων των πολιτιστικών επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων που έχουν ακυρωθεί και στη δρομολόγηση νέων» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος Πάτμου.
- Νατάσα Μωϋσόγλου: Πέθανε η αγαπημένη μουσικός
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Μουρτζούκου: Τη μητέρα του Παναγιωτάκη κατονόμασε ως δολοφόνο – Σοκάρουν οι εικόνες με την κακοποίηση του μωρού
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Απρόοπτο στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές – Τι συνέβη
- Κεφαλονιά: Κοκαΐνη, κάνναβη και αλκοόλ στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Έκρυβαν χειροβομβίδα σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Κυψέλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442