Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αντιπλοίαρχε, είσαι μάγκας» - Η άγνωστη συνομιλία του υπ. Άμυνας με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος

«Αντιπλοίαρχε, είσαι μάγκας» – Η άγνωστη συνομιλία του υπ. Άμυνας με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης,  από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε δια ασυρμάτου με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος αντιπλοίαρχο (Μάχιμο) Ι. Σαλιάρη και τον συνεχάρη για τη ναυτοσύνη του

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που συνέβη στο Αιγαίο με τις φρεγάτες «Kemal Reis» και «Λήμνος», έρχεται στο φως η συνομιλία που είχε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον κυβερνητική του ελληνικού πλοίου.

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης,  από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε δια ασυρμάτου με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος αντιπλοίαρχο (Μάχιμο) Ι. Σαλιάρη και τον συνεχάρη για τη ναυτοσύνη του:

«Είσαι μάγκας κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια», του είπε ο υπουργός ενώ ο κυβερνήτης της Λήμνου του είπε, με περισσή ταπεινότητα, ότι απλώς έπραξε το καθήκον του και ότι είναι τιμή του που του ομιλεί ο υπουργός Αμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική φρεγάτα «Kemal Reis» από λάθος χειρισμού του κυβερνήτη της και επειδή επιχείρησε να προκαλέσει, προσέκρουσε στην ελληνική φρεγάτα «Λήμνος».

Το τουρκικό σκάφος δεν κράτησε σταθερή την πορεία του και το πίσω μέρος του συγκρούστηκε με το μπροστινό της ελληνικής φρεγάτας. Αποτέλεσμα ήταν η τουρκική φρεγάτα να υποστεί σημαντικές ζημιές στην πρύμνη της σε αντίθεση με την «Λήμνος» που συνέχισε την αποστολή της στη ΝΑ Μεσόγειο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του Oruc Reis.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024