Πυρκαγιά : Τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν από πολυκατοικία της Πλ. Αμερικής – Το ένα στο νοσοκομείο
Τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της πυροσβεστικής από πολυκατοικία στην οποία ξέσπασε πυρκαγιά, στην Πλατεία Αμερικής. Το ένα από αυτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της πυροσβεστικής από πολυκατοικία στην οποία ξέσπασε πυρκαγιά, στην Πλατεία Αμερικής. Το ένα από αυτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Εντονος καπνός
Η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 03.15 για πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Μοσχονησίων.
Αμέσως δόθηκε εντολή και 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα μετέβησαν στο σημείο.
Η φωτιά δεν είχε πάρει διαστάσεις αλλά υπήρχε έντονος καπνός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν ένοικοι στα υπερκείμενα διαμερίσματα.
Στο νοσοκομείο
Τρία άτομα βγήκαν από το κτίσμα με τη βοήθεια των πυροσβεστών και το ένα από αυτά, ηλικιωμένος 94 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»
- Eurovision 2026: O Akylas αποθεώθηκε στο Χ – Τα σχόλια του κοινού
- Google Introduces Tool to Remove Personal Images from Search
- Σάμος: «Χρυσαφί αμμουδιές, αρχαία και κρασί» – Το νησί που γίνεται αντικείμενο λατρείας στη Βρετανία
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ προς τον Παναγόπουλο και ο Γεωργιάδης σε ρόλο «συνηγόρου»

