
Λαμπάδιασε λεωφορείο με επιβάτες στην Εθνική Οδό – Ουρές χιλιομέτρων
Πυρκαγιά ξέσπασε σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στην εθνική οδό το βράδυ της Δευτέρας, στο ύψος του Μαρτίνου και στο ρεύμα προς Αθήνα.
Πυρκαγιά ξέσπασε σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στην εθνική οδό το βράδυ της Δευτέρας, στο ύψος του Μαρτίνου και στο ρεύμα προς Αθήνα (κεντρική φωτογραφία αρχείου από Eurokinissi).
Το εγκατέλειψαν
Στην κατηφόρα, λίγο πριν τα όρια με τον νομό Βοιωτίας το όχημα πήρε φωτιά, ευτυχώς όμως τόσο οι 29 επιβάτες όσο και ο οδηγός πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Αταλάντη, Αγιο Κωνσταντίνο, Θήβα και Λαμία καθώς η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε δασική έκταση πλησίον της εθνικής.
Μεγάλες ουρές
Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία και σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές μέχρι η κίνηση να διοχετευθεί από παράδρομο ως το Κάστρο Βοιωτίας.

Πηγή: lamiareport.gr
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)

