Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη : Η... υποβρύχια φωτογραφία για τη γιορτή της

Μαίρη Συνατσάκη : Η… υποβρύχια φωτογραφία για τη γιορτή της

Η Μαίρη Συνατσάκη ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές για την γιορτή της με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο!

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου δέχτηκε χιλιάδες ευχές για την ονομαστική της γιορτή.

Σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθόδοξης εκκλησιάς, πολλές ήταν και οι κυρίες της ελληνικής showbiz που γιόρτασαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, το όνομά τους.

Ανάμεσα σε αυτές και η γνωστή YouTuber και παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη.

Συγκινημένη από το πλήθος ευχών που δέχτηκε, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media και ευχαρίστησε όλους αυτούς που της έστειλαν μήνυμα για την γιορτή της.

«Ευχαριστώ τόσο για τις ευχές σας ρε παιδιά! Στέλνω υποβρύχιο φιλί και νιώθω πολύ τυχερή που με γιορτάζετε δις το χρόνο!

Χρόνια πολλά σε ολάκερη την Ελλάδα 🇬🇷 ΥΓΕΙΑ να έχουμε!

Και τύχη… χρειάζεται και λίγη τύχη… » έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε  η Μαίρη Συνατσάκη, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes, τα σχόλια και οι ευχές έβαλαν «φωτιά» σε μία ακόμα δημοσίευση της Μαίρης Συνατσάκη, που λατρεύει τα social media και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024