«Την ώρα της εθνικής κρίσης το Documento και ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα Καρανίκας μαζί με κουκουλοφόρους του πληκτρολογίου πρωτοστατούν σε μια χυδαία εκστρατεία λάσπης ότι δήθεν ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι είναι κάπου κρυμμένος. Αν ποτέ η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τους προσλάβουν».

Η ανακοίνωση αυτή της ΝΔ έρχεται μετά από τοποθετήσεις στα social media του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη που ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός την ημέρα της δήλωσής του για τα ελληνοτουρκικά δεν ήταν στο μέγαρο Μαξίμου αλλά σε διακοπές και πως εμφανιζόταν να κάνει τη δήλωση από το πρωθυπουργικό γραφείο με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Μάλιστα σε αυτές τις φήμες απάντησε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ζητώντας σοβαρότητα.

Οργή επίσης προκαλούν στο κυβερνητικό στρατόπεδο και οι αναρτήσεις του Νίκου Καρανίκα άλλοτε στενού συνεργάτη στο Μαξίμου του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ισχυριζόταν ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά κάνει διακοπές την ώρα που το Oruc Reis προκαλεί.

Μάλιστα οι αναφορές του κ. Καρανίκα ότι «η Τουρκία ανακάλεσε όλες τις άδειες στο τουρκικό ναυτικό» την ώρα που «στην Ελλάδα η κυβέρνηση σερφάρει και τρώει γαρίδες» προκάλεσαν θυμηδία, με αρκετούς να υπενθυμίζουν ότι το εν λόγω στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε τη στρατιωτική θητεία δηλώνοντας αντιρρησίας συνείδησης και τώρα εκ του ασφαλούς εμφανίζεται τιμητής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων παραδίδοντας μαθήματα πολεμικής ετοιμότητας.

Γράψτε το σχόλιό σας