Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα «μαλακά» έπεσε ο Αντετοκούνμπο με ποινή μιας αγωνιστικής

Στα «μαλακά» έπεσε ο Αντετοκούνμπο με ποινή μιας αγωνιστικής

Το ΝΒΑ αποφάσισε να επιβάλει ποινή μίας αγωνιστικής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το χτύπημα με το κεφάλι στον αντίπαλό του, Μορίτζ Βάγκνερ. Η ενέργεια του άσου των Μιλγουόκι Μπακς προκάλεσε επικρίσεις

Το ΝΒΑ αποφάσισε να επιβάλει ποινή μίας αγωνιστικής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το χτύπημα με το κεφάλι στον αντίπαλό του, Μορίτζ Βάγκνερ. Η ενέργεια του άσου των Μιλγουόκι Μπακς προκάλεσε επικρίσεις.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο τιμωρήθηκε από το NBA με μία αγωνιστική για την κουτουλιά που έριξε στον Μορίτζ Βάγκνερ στο ματς των Μίλγουοκι Μπακς με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Ο αναλυτής του ΝΒΑ, Κέντρικ Πέρκινς, ενοχλημένος από το εν λόγω περιστατικό υποστηρίζει πως η κριτική θα ήταν εντονότερη αν ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε κάνει κάτι παρόμοιο σε αντίπαλό του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι Αντετοκούνμπο και Βάγκνερ είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν.

Έξι μήνες πριν, στην αναμέτρηση των Μπακς κόντρα στους Γούιζαρντς, 4.30 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ο Γιάννης μάζεψε το αμυντικό ριμπάουντ, με τον Γερμανό να υποστηρίζει ότι ο Έλληνας σουπερ σταρ του έριξε αγκωνιά. Στο replay της φάσης όμως φαίνεται ότι δεν υπήρξε καμία επαφή ανάμεσα τους.

Ο «Greak freak» λόγω της τιμωρίας, θα χάσει τον αγώνα με τους Γκρίζλις, αλλά στο πρώτο γύρο των play off απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ θα είναι κανονικά διαθέσιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των Μιλγουόκι Μπακς.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024