Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Disney ψάχνει ηθοποιό για τον ρόλο του Greek Freak

Η Disney ψάχνει ηθοποιό για τον ρόλο του Greek Freak

Στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να μεταφερθεί η ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την εταιρεία παραγωγής να ψάχνει τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας σταρ και το τεράστιο φαβορί για την κατάκτηση του back to back MVP του ΝΒΑ. Όμως μέχρι να φτάσει στο σημείο να τον θαυμάζουν όλοι και να γίνει ο Greek Freak που γνωρίζουμε όλοι πέρασε από δύσκολα παιδικά χρόνια.

Πίσω του έχει μία ζωή που θα μπορούσε άνετα να γίνει ταινία και αυτό ακριβώς θέλει να κάνει και η Ντίσνεϊ. Συγκεκριμένα η αμερικάνικη ταινία παραγωγής σκοπεύει να περάσει στην μεγάλη οθόνη τη ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκονμπο, για να κάνει γνωστά σε όλους όσα και ο ίδιος πέρασε πριν γίνει το κορυφαίο όνομα του ΝΒΑ.

Για να συμβεί αυτό βέβαια χρειάζεται και ο άνθρωπος που θα υποδυθεί τον Γιάννη, με την Disney να αναζητά στην Ελλάδα τον πρωταγωνιστή.

Σε λίγο καιρό αναμένεται να ξεκινήσει το casting για να γίνει η επιλογή του ανθρώπου που θα προσπαθήσει να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο, που θα εξηγεί όσα βίωσε ο Γιάννης από τα Πατήσια και έγινε μεγάλος και τρανός και εκ των κορυφαίων αθλητών του ΝΒΑ.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024