Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σον Κόνερι ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών

Ο Σον Κόνερι ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών

Ο ηθοποιός Σον Κόνερι είναι ο καλύτερος Τζέημς Μποντ όλων των εποχών, όπως αποφάνθηκαν οι σινεφίλ στη Βρετανία, πατρίδα του θρυλικού πράκτορα 007. Ο δημοφιλής Σκωτσέζος ηθοποιός επικράτησε με διαφορά σε έρευνα που έκανε βρετανικό περιοδικό

Ο ηθοποιός Σον Κόνερι είναι ο καλύτερος Τζέημς Μποντ όλων των εποχών, όπως αποφάνθηκαν οι σινεφίλ στη Βρετανία, πατρίδα του θρυλικού πράκτορα 007. Ο δημοφιλής Σκωτσέζος ηθοποιός επικράτησε με διαφορά σε έρευνα που έκανε βρετανικό περιοδικό.

Ο καλύτερος Τζέιμς Μπόντ – και με τη βούλα του κοινού – είναι ο Σον Κόνερι. Στην έρευνα που έκανε το βρετανικό περιοδικό Radio Times, ο 89χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός νίκησε με συντριπτική διαφορά. Με 44% έβγαλε «νοκ αουτ» τους Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν, Ντάνιελ Κρέγκ και Τζορτζ Λέιζενμπι.

O Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον γοητευτικό πράκτορα 007, στην ταινία «δρ. ΝΟ», το 1962 ενώ υποδύθηκε τον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ σε 6 ταινίες.

«Μάχη» έδωσε κυρίως με τον Τίμοθι Ντάλτον, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 32%, πρωταγωνιστής της ταινίας «The Living Daylights», το 1987.

Στην τρίτη θέση με 23% ο Πιρς Μπρόσναν, πρωταγωνιστής του «Golden Eye», το 1995.

Είχαν ήδη τεθεί εκτός μάχης, από τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας, άλλοι τρεις Τζεημς Μποντ. Ο Ροτζερ Μουρ, πράκτορας 007 στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Ακόμα πιο χαμηλά στις προτιμήσεις των Βρετανών ο Ντάνιελ Κρεγκ, παρότι υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε τέσσερις ταινίες ενώ η πέμπτη – με τίτλο «No Time to Die»- αναμένεται στους κινηματογράφους. τον Νοέμβριο.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο Τζορτζ Λέιζενμπι, ο οποίος ενσάρκωσε τον Βρετανό κατάσκοπο σε μία μόνο ταινία, με τίτλο «On Her Majesty’s Secret Service».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024