Καραντίνα επτά ημερών για όσους μπαίνουν στην χώρα μας από την Αλβανία μετά τις 15 Αυγούστου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ για τις 20 περιοχές της χώρας που βρίσκονται στο κόκκινο, μετά τις 12 το βράδυ θα απαγορεύεται χορός και αλκοόλ σε μπαρ εστιατόρια και γάμους.

Χοροί, γλέντι και ποτά τέλος μετά τις 12 και σε γάμους καθώς τα μέτρα για απαγόρευση όρθιων και σερβιρίσματος αλκοόλ και φαγητού ισχύουν και για τις γαμήλιες εκδηλώσεις, στις περιοχές που έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Έτσι όσοι υπολόγισαν σε γλέντια μέχρι πρωίας σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη και τα νησιά που βρίσκονται στη λίστα θα πρέπει να τα ξεχάσουν, αφού τα κέιτερινγκ θα σταματούν να σερβίρουν τα μεσάνυχτα.

Επταήμερη καραντίνα για εισερχόμενους από την Αλβανία

Εκτός από την υποχρέωση αρνητικού τεστ και των πλαφόν εισερχόμενων στη χώρα από την Αλβανία, από τις 16 Αυγούστου όσοι έρχονται από τη γείτονα θα τίθενται σε υποχρεωτική 7ημερη καραντίνα.

Η έξαρση κρουσμάτων στην Αλβανία έχει θορυβήσει την κυβέρνηση καθώς καθημερινά εντοπίζονται κρούσματα στη χώρα μας που έχουν ταξιδέψει πρόσφατα εκεί. Μάλιστα αρκετοί νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθήνας και των Ιωαννίνων.

Γράψτε το σχόλιό σας