Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα τρίχρονο αγοράκι το απόγευμα της Τετάρτης από τα νερά του ποταμού Λούρου, στη Φιλιππιάδα της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το prevezabest.blogspot.com, το παιδάκι είχε φύγει νωρίτερα από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη του Δήμου Ζηρού.
Αργά το απόγευμα ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του.
Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που έφυγε από τα Ιωάννινα δεν χρειάστηκε τελικά να επιχειρήσει στο σημείο, καθώς το παιδάκι εντοπίστηκε κάτω από κορμούς δέντρων από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας.
Το αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανήλικο παιδί από την κοίτη του ποταμού Λούρου στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων