Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την περασμένη Παρασκευή (7/8) τη Ρεάλ Μαδρίτης και καλείται να αντιμετωπίσει τη Λιόν στο final 8 του Champions League στα γήπεδα της Πορτογαλίας.
Ο προπονητής των citizens, Πεπ Γκουαρντιόλα, τόνισε τη μεγάλη σημασία του αγώνα που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (15/8, 22:00).
Για την ακρίβεια, ο καταλανός τεχνικός επισήμανε ότι αυτό το παιχνίδι αλλά και όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν σε περίπτωση πρόκρισης θα έχουν τον χαρακτήρα τελικού.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Είναι παρόμοιο με το Μουντιάλ. Πριν ήταν οι τελευταίοι «16», προημιτελικοί, ημιτελικοί με δύο παιχνίδια σε κάθε γύρο και τώρα κάθε αγώνας είναι ένας τελικός. Είτε είσαι μέσα είτε εκτός. Επομένως, θα δούμε έναν τελικό κόντρα στη Λιόν, δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες ή λάθη. Ανυπομονούμε γι’ αυτό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε».
Το παράδειγμα που έφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Eurovision και την αισιοδοξία που υπήρχε για τον Akyla, με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και το Final-4 της Euroleague.
Η μεγαλύτερη παρενέργεια στον Παναθηναϊκό από τις απότομες αλλαγές σχεδίων και προσώπων, είναι η απώλεια του στάτους του διεκδικητή του τίτλου που επανέκτησε το 2023.
Αμερικάνικο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Βαλαντσιούνας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από το Ντένβερ, με τις πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού να είναι αυξημένες.