Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα εποχή για τη Ρόμα : Περνάει στα χέρια Αμερικανού δισεκατομμυριούχου

Νέα εποχή για τη Ρόμα : Περνάει στα χέρια Αμερικανού δισεκατομμυριούχου

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Νταν Φρειντκίν, ήρθε ο ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, για την πώληση της ομάδας.

Σε νέα εποχή μπαίνει η Ρόμα. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Νταν Φρειντκίν, βρισκόταν εδώ και καιρό με τους ανθρώπους των «τζαλορόσι» και τον Τζέιμς Παλότα, για την αγορά της ομάδας, καταφέρνοντας να βρουν εν τέλει τη «χρυσή τομή».

Οι συζητήσεις είχαν «κολλήσει» λόγω της πανδημίας και όλης της κατάστασης που έχει επιφέρει ο κοροναϊκός, στα οικονομικά των ομάδων, ωστόσο ο Φρειντκίν ήθελε να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις πριν από το Φθινόπωρο, καταθέτοντας την τελική του πρόταση στον Παλότα.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν τα προαπαιτούμενα συμβόλαια, το βράδυ της Τετάρτης, με την πώληση των μετοχών να φτάνει στα 591 εκατομμύρια ευρώ. «Υπογράψαμε τα συμβόλαια και θα δουλέψουμε όλοι, ώστε να έχουμε ολοκληρώσει τα πάντα και να αλλάξει χέρια η ομάδα, μέχρι τέλος του μηνός.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Φρειντκίν και όλοι οι συνεργάτες του, έχουν δείξει τη θέληση τους στην ολοκλήρωση της πώλησης και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Ρόμα» δήλωσε ο Τζέιμς Παλότα, που είχε αναλάβει την ομάδα από το 2012.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024