Την επόμενη ημέρα, σχεδιάζει η Μπαρτσελόνα, θέλοντας να φέρει και να απομακρύνει πολλά πρόσωπα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές, που φέρεται να είναι εκτός πλάνων, είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Ουμτιτί είναι εκτός αγωνιστικών χώρων τον τελευταίο καιρό, λόγω του γνωστού προβλήματος που έχει στο γόνατο.
Αυτό το θέμα στο γόνατο είναι και ο βασικός λόγος που η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να βγάλει στο «σφυρί» τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.
Σύμφωνα με την Tele Radio Stereo, οι «μπλαουγκράνα» έχουν χάσει την υπομονή τους με τον 26χρονο και ψάχνουν ομάδα ώστε να τον ξεφορτωθούν. Οι Καταλανοί μάλιστα έχουν ήδη βρει ομάδα, αφού έχουν προσεγγίσει τη Ρόμα, οι οποίοι δεν έχουν απαντήσει ακόμα, έχοντας ζητήσει χρόνο σκέψης.
Δείτε βίντεο με τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε η Άστον Βίλα στο ημίχρονο με τους Τίλεμανς στο 41′ και με τον Μπουέντια στο 45+3′, χάρη στα οποία προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Φράιμπουργκ.
Με ήττα 12-9 από την Μπαρτσελονέτα, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους «8» του Champions League. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς καθώς αμφότεροι έχουν προκριθεί στο final-4.