Μονάχο: Ταξίδευε με τα οστά του άνδρα της στην τσάντα της από Θεσσαλονίκη
Oι αρχές στο αεροδρόμιο του Μόναχου σταμάτησαν μια γυναίκα και την κόρη της, οι οποίες ταξίδευαν από την Ελλάδα με προορισμό την Αρμενία, και είχαν στην κατοχή τους ένα ξύλινο κουτί με ανθρώπινα οστά.
Προ εκπλήξεως βρέθηκε η αστυνομία στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας στην τσάντα μιας 74χρονης που ταξίδευε από Ελλάδα βρέθηκε είναι μικρό ξύλινο κουτί που περιείχε τα οστά του άνδρα της.
Η γυναίκα και η 52χρονη κόρη της, μόνιμες κάτοικοι Θεσσαλονίκης, ταξίδευαν από Ελλάδα με προορισμό την πατρίδα τους την Αρμενία μέσω Μονάχου και Κιέβου.
Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της πέθανε το 2008 και τον έθαψαν στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, μάνα και κόρη αποφάσισαν να φέρουν τα οστά του στην Αρμενία, από όπου κατάγεται η οικογένεια.
Τελωνειακοί υπάλληλοι, ένας γιατρός και δικαστικοί εισαγγελείς κλήθηκαν να διαλευκάνουν την υπόθεση και αποφάνθηκαν ότι δεν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, όπως ανέφερε το dpa.
Μετά από την ανάκριση, οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τον τελικό προορισμό τους μαζί με το ξύλινο κουτί και τα οστά του νεκρού.
Πηγή: Deutsche Welle
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442