Πηγές ΣΥΡΙΖΑ : Για να μην αναλάβει καμία ευθύνη, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε το φιλότιμο
«Για να μην αναλάβει καμία ευθύνη, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε το φιλότιμο, όμως οι πολίτες έχουν φιλότιμο και το έχουν αποδείξει, σε αντίθεση με τον ίδιο...», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ
«Για να μην αναλάβει καμία ευθύνη, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε το φιλότιμο, όμως οι πολίτες έχουν φιλότιμο και το έχουν αποδείξει, σε αντίθεση με τον ίδιο…», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην τηλεδιάσκεψη που είχε το πρωί για την πορεία της Covid-19 στη χώρα μας.
Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό οι πολίτες έχουν φιλότιμο
Ειδικότερα, οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Αφού άνοιξαν τα πάντα χωρίς σχέδιο, αφού απείλησαν τους πολίτες με πρόστιμα ενώ μείωναν τα δρομολόγια στις συγκοινωνίες, αφού εν μέσω έκρηξης κρουσμάτων αυξάνουν την πληρότητα των πλοίων, τώρα ο κ. Μητσοτάκης, για να μην αναλάβει καμία ευθύνη, θυμήθηκε το φιλότιμο. Όμως οι πολίτες έχουν φιλότιμο και το έχουν αποδείξει, σε αντίθεση με τον ίδιο…».
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot
- Το Michael έγινε η βιογραφική ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442