«Μισά λόγια» από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με μετανάστη στο Λιανοκλάδι
Ανακοίνωση για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε αμαξοστοιχία στο Λιανοκλάδι, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, χωρίς να αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι του τρένου ειδοποίησαν τις Αρχές για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού.
Ανακοίνωση για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε αμαξοστοιχία που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Συγκεκριμένα, ένας 48χρονος αλλοδαπός εξαναγκάστηκε να κατέβει από το τρένο επειδή οι συνεπιβάτες του νόμιζαν ότι είχε κοροναϊό.
Από την πλευρά της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποστηρίζει πως ο επιβάτης δεν είχε εισιτήριο μέχρι τον τελικό του προορισμό.
«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χώρα στην αμαξοστοιχία 54 την Τρίτη 04/08, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι ο επιβάτης είχε στην κατοχή του εισιτήριο για να μεταβεί έως τη Λειβαδιά, ενώ τελικός του προορισμός ήταν η Καρδίτσα» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία προστίθεται: «Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά τη Λειβαδιά, οι ελεγκτές πρότειναν στον επιβάτη να εκδώσει νέο εισιτήριο για τη διαδρομή μέχρι την Καρδίτσα. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν είχε τη δυνατότητα να το καλύψει οικονομικά».
«Ο επιβάτης μετακινήθηκε, υπό την επιτήρηση του προϊσταμένου της Αμαξοστοιχίας, προκειμένου να αποβιβαστεί στον επόμενο σταθμό, στο Λιανοκλάδι» σημειώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υποστηρίζοντας πως στις περιπτώσεις που ο επιβάτης αρνείται την έκδοση εισιτηρίου, τότε ζητείται η παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ωστόσο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αναφέρει σε κανένα σημείο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απομάκρυνση του 48χρονου άνδρα από το τρένο, καθώς και το γεγονός ότι ο ελεγκτής τον ανάγκασε να καθίσει στο πάτωμα του βαγονιού μέχρι να φτάσει ο συρμός στο Λιανοκλάδι.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σταθμό του Λιανοκλαδίου περίμενε ασθενοφόρο να μεταφέρει ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στο νοσοκομείο, έπειτα από ενημέρωση που υπήρχε από το προσωπικό του τρένου, κάτι που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αναφέρει.
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
- Νέα στοιχεία για το πόρισμα που «αποσύνδεσε» ΕΥΠ και Predator
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)






















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442