Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Λούνα και η «σφήνα» της Σπόρτινγκ Χιχόν

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Λούνα και η «σφήνα» της Σπόρτινγκ Χιχόν

Οι Ισπανοί βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Λούνα και την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Το όνομα του Λούνα βρίσκεται σε περίπτωση θέση στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και όπως σας αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας (3/8) to10.gr, η Ενωση έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με την πλευρά του παίκτη και η υπόθεσή του μάλιστα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η ΑΕΚ πάντως δεν «παίζει» μόνη της για τον 31χρονο αριστερό μπακ, αφού όπως γράφουν στην Ισπανία, για τον Λούνα ενδιαφέρεται επίσης και η Σπόρτινγκ Χιχόν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «unionrayo» αναφέρει ότι η Λεβάντε θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η ομάδα της La Liga εξετάζει την περίπτωση του έμπειρου άσου, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει την κίνησή της. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, που έχει εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον Λούνα, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο των Κιτρινόμαυρων για το αριστερό άκρο.

Πρόκειται για παίκτη που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Σεβίλλης. Εκεί έμαθε ποδόσφαιρο και το 2010 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, για να πάει στην πορεία δανεικός σε Αλμερία και Μαγιόρκα. Το 2013 έπαιξε στην Αγγλία και την Άστον Βίλα (17 συμμετοχές), μέχρι το 2015, ενώ στο ενδιάμεσο πήγε δανεικός σε Βερόνα και Σπέτσια, στην Ιταλία.

Κατόπιν, πήγε στην Εϊμπάρ (41 συμμετοχές), ενώ από το 2017 ανήκει στη Λεβάντε (39 συμμετοχές). Φέτος έπαιξε σε 21 ματς με την Ράγιο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024