Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβληματίζουν τα πάρτι σε βίλες και beach bar της Μυκόνου

Προβληματίζουν τα πάρτι σε βίλες και beach bar της Μυκόνου

Για τα πάρτι σε βίλες που πραγματοποιούνται στην περίοδο του κοροναϊού και το σχέδιο αντιμετώπισης μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος του σωματείου επιχειρήσεων στη Χώρα της Μυκόνου.

Ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, πρόεδρος σωματείου επιχειρήσεων Xώρας Μυκόνου, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα πάρτι στο νησί των ανέμων στην εποχή του κοροναϊού και το πώς πλήττουν την υγεία και την τοπική οικονομία.

Τα ιδιωτικά πάρτι έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια, σύμφωνα με τον κ. Ζησιμόπουλο, ωστόσο φέτος το φαινόμενο έχει ενταθεί γιατί έχει αλλάξει ο τρόπος διασκέδασης στα κέντρα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

«Ο κόσμος καταφεύγει σε αυτά τα πάρτι που δεν υπάρχουν περιορισμοί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Και πριν την άφιξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτης, υπήρχε προσπάθεια από το σωματείο σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου να σταματήσουμε τα πάρτι αυτά», ανέφερε.

«Βέβαια υπάρχει κενό στο νομοθετικό πλαίσιο για τις ιδιωτικές κατοικίες. Μπορεί κανείς να τα σταματήσει με έμμεσους τρόπους, όπως είναι η διατάραξη κοινής ησυχίας. Οι έλεγχοι όμως έχουν ενταθεί. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τον κίνδυνο που υπάρχει όταν συνωστίζεται σε τέτοια πάρτι» πρόσθεσε.

Κλείνοντας, σημείωσε, το πόσο απαραίτητη είναι η λειτουργία της οικονομίας για να υπάρξουν σωστές υπηρεσίες υγείας, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που η οργανωμένη μορφή διασκέδασης σταματήσει, ο κόσμος, οι νέοι θα συνωστιστούν σε άλλα σημεία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024