Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ενοχλημένος με τη στάση της Ρεάλ ο Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός: Ενοχλημένος με τη στάση της Ρεάλ ο Λαπροβίτολα

Ο Αργεντινός γκαρντ, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, δε νιώθει καλά στη Μαδρίτη, είναι ενοχλημένος με την καθυστέρηση στην υπόθεσή του και πιέζει για να αποδεσμευτεί

Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε αναζήτηση πλέι μέικερ καθώς ο Φακούντο Καμπάτσο θέλει να πάει στο ΝΒΑ. Αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό με τον Πάμπλο Λάσο να υπολογίζει πλέον και τον Νίκολα Λαπροβίτολα, για να έχει μία λειτουργική περιφέρεια.

Τι γίνεται όμως με τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού; Όπως σας είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες, οι Πράσινοι έχουν ως σκοπό να τον περιμένουν να ξεμπερδέψει με τη Βασίλισσα, με τον ίδιο πάντως να πιέζει για την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με το www.defensacentral.com, που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λαπροβίτολα είναι ενοχλημένος με την στάση της ομάδας του. Νιώθει ότι δεν του δίνουν την σημασία που πρέπει στην Μαδρίτη και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα θέλει να αποχωρήσει από την Ρεάλ για να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Με τον τρόπο του λοιπόν πιέζει καταστάσεις και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαδρίτης.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024