Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Superleague: Παρουσίασε στον Αυγενάκη το σχέδιο για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα

Superleague: Παρουσίασε στον Αυγενάκη το σχέδιο για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα

Αντιπροσωπεία της Super League ανέλυσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού και στον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά, συντονιστή της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, το σχέδιο για την σταδιακή παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Το επικαιροποιημένο σχέδιό της για τη σταδιακή παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ανέλυσε αντιπροσωπεία της Super League στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά, συντονιστή της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Το εμπλουτισμένο σχέδιο της Λίγκας εμπεριέχει εμπεριστατωμένα ειδικά πρωτόκολλα και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η ικανοποιητική συζήτηση επί του θέματος θα συνεχιστεί εντατικά τις προσεχείς ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί και το εξιδεικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η Super League.

Παράλληλα, έγινε αναφορά σε επιπλέον κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη του επαγγελματικού αθλητισμού, έπειτα και από την προχτεσινή ψήφιση των διατάξεων για τις μειώσεις στον ΦΠΑ των εισιτηρίων και στην φορολογία συμβολαίων των προπονητών, ώστε να εξομοιωθεί με εκείνη των αθλητών.

Εκ μέρους της Super League συμμετείχαν ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, η αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου, ο υπεύθυνος ιατρός για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Ξενοφών Ρούσσης και τα μέλη της Επιτροπής, Κώστας Καραπαπάς, Ηλίας Πουρσανίδης, Σωτήρης Μάρκου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024