Είμαστε σαφώς υπέρ της συνεπιμέλειας των τέκνων και της εν γένει συνευθύνης των γονέων σε όλα τα επίπεδα (δικαιώματα, υποχρεώσεις, χρόνος κλπ.), αυτό όμως δεν είναι κάτι που ρυθμίζεται στο "πόδι", ούτε μεσοβέζικα, αλλά με ουσιαστικές τομές, τονίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25

Ουσιαστικές τομές και πραγματικές ρυθμίσεις στο θέμα της συνεπιμέλειας των τέκνων ζητά με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης εκφράζοντας την διαφωνία του με σχετική κυβερνητική τροπολογία.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε στο φορολογικό της νομοσχέδιο μια τροπολογία υποτίθεται για να ρυθμίσει την «συνεπιμέλεια» των τέκνων σε ένα άσχετο νομοσχέδιο.

Διαβάστε επίσης: Σημαντική τροπολογία : Πότε έχουν και οι δύο γονείς λόγο για το μέλλον του παιδιού

Δεν ρυθμίζεται στο πόδι με μεσοβέζικες λύσεις

Ως ΜέΡΑ25, τονίζει ο κ. Κριθαρίδης, είμαστε σαφώς υπέρ της συνεπιμέλειας των τέκνων και της εν γένει συνευθύνης των γονέων σε όλα τα επίπεδα (δικαιώματα, υποχρεώσεις, χρόνος κλπ.), αυτό όμως δεν είναι κάτι που ρυθμίζεται στο «πόδι», ούτε μεσοβέζικα, αλλά με ουσιαστικές τομές και πραγματικές ρυθμίσεις του ζητήματος που θα ξεκινούν και από τον τρόπο με τον οποίο η ίδια η πολιτεία θεσπίζει ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις και για τους δύο γονείς του παιδιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr