Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο επιβατικό van με την υπογραφή της Mercedes-Benz

Το νέο επιβατικό van με την υπογραφή της Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz δίνει τα διαπιστευτήρια ενός νέου compact van το οποίο θα προστεθεί στην γκάμα της από το 2022.

Η T-Class , συστήνεται από την Mercedes-Benz ως ένα «compact αστικών προδιαγραφών van που ενδείκνυται για οικογένειες, για τους λάτρεις των πιο εναλλακτικών μορφών διακοπών αλλά και για επαγγελματική χρήση».

Στην πραγματικότητα η T-Class θα αποτελέσει την επιβατική εκδοχή της νέας γενιάς του Citan, την οποία και η Mercedes-Benz σκοπεύει να εφοδιάσει με upmarket χαρακτηριστικά και μια ευρεία λίστα επιλογών, που φιλοδοξεί να το αναδείξει ως μια premium εναλλακτική στην κατηγορία των compact van.

Αν και το πρώτο σκίτσο που σκιαγραφεί τη σιλουέτα της T-Class δεν αφήνει περιθώρια για πολλά συμπεράσματα, η πρώτη της αυτή εμφάνιση συνοδεύεται από τη δήλωση του επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes-Benz, Gorden Wagener ο οποίος περιγράφει τη σχεδίαση του νέου μοντέλου ως «ένα μείγμα χρηστικότητας και ελκυστικότητας».

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτει η Mercedes-Benz για το νέο της μοντέλο, είναι ότι θα διαθέτει συρόμενες πόρτες σε αμφότερες τις πλευρές κάνοντας ακόμα ευκολότερη την πρόσβαση στο εσωτερικό της.

Με δεδομένο ότι η T-Class έχει εξελιχθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας της Daimler AG με τις Renault-Nissan, η γκάμα κινητήρων αναμένεται να απαρτίζεται από κινητήρες diesel και βενζίνης 1,5 και 1,3 λίτρων ενώ δεδομένα θα υπάρξουν υβριδική και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024