Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Ζαχαράτος - Μελίνα Ασλανίδου: Έληξαν την κόντρα τους με άφθονο γέλιο

Τάκης Ζαχαράτος – Μελίνα Ασλανίδου: Έληξαν την κόντρα τους με άφθονο γέλιο

Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μελίνα Ασλανίδου έληξαν την κόντρα τους επί σκηνής

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Μελίνα Ασλανίδου μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε το show του Τάκη Ζαχαράτου.

Πως ξεκίνησε η κόντρα;

«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά.», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του για την τραγουδίστρια.

«Νομίζω την έχουν καλέσει αλλά δεν ήθελε να έρθει. Έτσι έμαθα. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό και η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Σάτιρα κάνουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Η σάτιρα έχει μια υπερβολή, από αυτό το μεγεθύνεις για να έχει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε απωθημένο με κανέναν…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος πρόσφατα.

View this post on Instagram

Το πρωτο μας live στα Χανιά, στην Ανατολική ταφρο επιτευχθη, με ασφάλεια.. Μαζι με τον @mhatzigiannis… Συνεχιζουμε με ασφαλεια και προστασια να φερουμε τις μουσικες μας κοντα σας την Κυριακή 26 στην Τεχνοπολη και την Δευτερα πρωτα ο θεος στην Αλεξανδρούπολη στο δημοτικο γηπεδο Φωτης Κοσμας… 💕 Ευχαριστώ ιδιαιτερα το κομμωτήριο @vasilis_mountakis_hairways kai τον αγαπημενο μου @giorgos.pothitos αλλα και την μοναδικη μου @toniampakousi για την αγαπη και το ταλεντο τους να με περιποιηθουν… Ευχαριστώ τον αγαπημενο μου αφιχθης απο Νεα Υορκη (καλως μας ηρθες) @panos_staurianos Και τον ταλαντουχο νεο φιλο μας @laskaris_val_☀️🌟💕 Ευχαριστούμε @aligizos_k για ολα… Σας ευχομαι παντα και μονο τα καλυτερα… Να ειμαστε καλα ολοι.. Με αγαπη και εκτιμηση Μελινα 💕🙌☀️🌟🦋

A post shared by 𝕄𝔼𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕀𝔻𝕆𝕌 (@officialaslanidoumelina) on

Η λήξη της κόντρας και τα χειροκροτήματα

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε το φαντασμαγορικό show του Τάκη Ζαχαράτου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποδέχτηκε την πρότασή του να ανέβει στη σκηνή και να ερμηνεύσει μαζί του μία από τις μεγάλες επιτυχίες της. Αγκαλιασμένοι, λοιπόν, τραγούδησαν το  το «Τι σου ‘κανα και πίνεις» , με τον Τάκη να  την μιμείται και εκείνη να ξεσπά σε γέλια.

Δείτε το στιγμιότυπο

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024