Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tζέιν Φόντα - Λίλι Τόμλιν: Στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν οι «Grace and Frankie»

Tζέιν Φόντα – Λίλι Τόμλιν: Στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν οι «Grace and Frankie»

Tζέιν Φόντα και Λίλι Τόμλιν θα είναι οι οικοδέσποινες μιας virtual συγκέντρωσης χρημάτων για λογαριασμό του Τζο Μπάιντεν

Στο πλευρό του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και διεκδικητή του Λευκού Οίκου Τζο Μπάιντεν τάχθηκαν οι πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς «Grace and Frankie», Τζέιν Φόντα και  Λίλι Τόμλιν.

Η Τζέιν Φόντα και η Λίλι Τόμλιν σύμφωνα με το ΑΠΕ θα είναι οι οικοδέσποινες μιας virtual συγκέντρωσης χρημάτων στις 6 Αυγούστου, για λογαριασμό του Τζο Μπάιντεν, υπό την εποπτεία της Πατ Μίτσελ από το TEDWomen.

Η πρόσκληση, που στάλθηκε στους οπαδούς του δημοκρατικού κόμματος, αναφέρει:

«Η Τζέιν και η Λίλι έχουν αφήσει το θρυλικό τους αποτύπωμα στις κινηματογραφικές οθόνες στις ΗΠΑ, αλλά και παγκοσμίως, ενώ συγκεντρώνουν τον θαυμασμό του κόσμου και για τις δράσεις εκτός κάμερας. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή τους στην προεδρική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν».

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Τζέιν Φόντα συνελήφθη πέντε φορές πέρυσι, ενώ διαμαρτύρονταν μαζί με άλλους ακτιβιστές για την κλιματική αλλαγή.

Η έκτη σεζόν της σειράς «Grace and Frankie» έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Netflix  ενώ η θα ολοκληρωθεί σε επτά σεζόν.

Η τελική περίοδος θα περιλαμβάνει 16 επεισόδια, φτάνοντας συνολικά τα 94, καθιστώντας τη σειρά ως την μακροβιότερη στην ιστορία του streaming.

Η κωμική σειρά ακολουθεί τη ζωή των δύο ηρωίδων, η οποία άλλαξε για πάντα όταν οι σύζυγοί τους (που υποδύονται ο Μάρτιν Σιν και ο Σαμ Ουότερστον) αποκαλύπτουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι, θέλουν να χωρίσουν και να παντρευτούν μεταξύ τους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024