Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ - Κέιτι Πέρι: Τίτλοι τέλους στην κόντρα μεταξύ των δυο σταρ

Τέιλορ Σουίφτ – Κέιτι Πέρι: Τίτλοι τέλους στην κόντρα μεταξύ των δυο σταρ

Η Κέιτι Πέρι είπε ότι αυτή και η Τέιλορ Σουίφτ θέλουν μόνο το καλύτερο η μία για την άλλη, βάζοντας τέλος σε μια κόντρα που ξεκίνησε μεταξύ των δυο ποπ σταρ το 2014

Η Κέιτι Πέρι έβαλε τίτλους τέλους στην κόντρα της με την Τέιλορ Σουίφτ, δηλώνοντας ότι οι δυο τους συμφώνησαν να τερματίσουν τη δημόσια μακροχρόνια διαμάχη τους.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον Χάουαρντ Στερν,  η Κέιτι Πέρι που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ορλάντο Μπλούμ, δήλωσε ότι η  Τέιλορ Σουίφτ στο τελευταίο της βίντεο για το τραγούδι «You Need to Calm Down» έδωσε ένα «παράδειγμα λύτρωσης» για τις νέες γυναίκες.

«Τα κουτσομπολιά και τα ψέματα παίρνουν το ασανσέρ. Αλλά η αλήθεια χρησιμοποιεί τις σκάλες και χρειάζεται χρόνο… Ο χρόνος θα πει την ιστορία», είπε η Πέρι στο «The Howard Stern Show» του SiriusXM για τη σχέση της με την Τέιλορ Σουίφτ.

«Είμαι ευγνώμων που καταφέραμε να τα βρούμε και το κάναμε δημόσια και πρέπει να είμαστε ένα παράδειγμα για τα νεαρά κορίτσια».

Η Κέιτι Πέρι που πρόσφατα κυκλοφόρησε  το νέο της τραγούδι «Smile» είπε ότι αυτή και η Σουίφτ θέλουν μόνο το καλύτερο η μία για την άλλη.

Η αιτία της διαμάχης

Η διαμάχη των δύο ποπ σταρ , όπως αναφέρει το ΑΠΕ ξεκίνησε το 2014 όταν η Σουίφτ μιλώντας στο Rolling Stone ισχυρίστηκε ότι η Πέρι προσπάθησε να σαμποτάρει μία περιοδεία της.

Και ο δημόσιος καυγάς «άναψε» με τα σχόλια που ανάρτησε στο Twitter η Πέρι εναντίον της Σουίφτ…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024