Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτι Πέρι : Ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το Instagram παραμιλά

Κέιτι Πέρι : Ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το Instagram παραμιλά

Η Κέιτι Πέρι πόζαρε στον φακό φορώντας ένα σορτσάκι και δείχνοντας την κοιλίτσα της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η διάσημη σταρ της ποπ, Κέιτι Πέρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και σήμερα έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Ορλάντο Μπλουμ έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Η 35χρονη ποπ σταρ που μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram, το πρωί της Τρίτης πόζαρε στον φακό φορώντας ένα σορτσάκι και δείχνοντας την κοιλίτσα της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Όπως έκανε γνωστό τον περασμένο Απρίλιo περιμένει κοριτσάκι, ενώ ήδη βρίσκεται στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο το μωράκι της!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Κέιτι Πέρι και «έριξε» το Instagram:

Σς πρόσφατη συνέντευξή της η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε ότι στον σύντομο χωρισμό που είχε με τον Ορλάντο Μπλουμ είχε διαλυθεί συναισθηματικά ενώ εξήγησε πως κατάφερε να «σωθεί» από όλη αυτή τη θλίψη που βίωσε.

«Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να “σπάσω” γιατί αυτό με βοήθησε στο να βρω την ολοκλήρωση και να δω τα πράγματα αλλιώς. Πλέον είμαι πιο διστακτική στο να ζω συνέχεια τη ζωή μου σαν διχασμένη ποπ σταρ».

Η Κέιτι Πέρι ξαναβρήκε την πίστη της και όπως λέει νιώθει ευγνώμων.

«Η ευγνωμοσύνη πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή, γιατί αν δεν είχα θα είχα βυθιστεί στην θλίψη μου. Βρίσκω όμως τρόπους να είμαι και να νιώθω ευγνώμων. Όταν για παράδειγμα βρίσκω τα σκούρα περπατάω ολόγυρα και φωνάζω “είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων”».

Αυτή πάντως δεν ήταν  η πρώτη φορά που η Κέιτι Πέρι ανοίγεται και μιλάει για τη μάχη που έδωσε όταν κατέρρευσε ψυχολογικά.

«Μερικές φορές δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να προσπαθείς να αποφύγεις τον ιό ή τα κύματα της κατάθλιψης που έρχονται με όλη αυτή τη νέα κατάσταση» είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Twitter η σταρ της ποπ.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024