«Εγώ ξέρω ότι έκανα σωστά τη δουλειά μου, έκανα σωστά τη δουλειά μου. Αν υπήρχαν προβλήματα συντονισμού θα πρέπει να το δούμε με τους επικεφαλής».

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, μίλησε ο πρώην αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Βασίλης Καπέλιος, αναφορικά με τα όσα έχουν έρθει στο «φως» της δημοσιότητας για «παιχνίδια» εξουσίας στην κατάσβεση πυρκαγιών.

«Δεν είμαι καθόλου ευτυχής με αυτά που άκουσα. Το Πυροσβεστικό Σώμα προσπαθήσαμε να το πάμε μπροστά, έχουν δώσει άνθρωποι τη ζωή τους. Όσα ακούγονται στο διάλογο του κ. Ματθαιόπουλου με τον κ. Λιότσιο και αφορούν στο πρόσωπό μου τα θεωρώ ανυπόστατα, αβάσιμα και ψευδή. Για αυτό το λόγο σήμερα έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου και απέστειλα εξώδικο προς τον κ. Ματθαιόπουλο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να με εμπλέξει. Πιστεύω ότι είχα κάποιους άλλους σκοπούς. Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι στόχοι του κ. Ματθαιόπουλου», σημείωσε ο κ, Καπέλιος.

«Εγώ ξέρω ότι έκανα σωστά τη δουλειά μου, έκανα σωστά τη δουλειά μου. Αν υπήρχαν προβλήματα συντονισμού θα πρέπει να το δούμε με τους επικεφαλής», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Τα εναέρια μέσα, ό,τι υπήρχε, τα στείλαμε όλα. Και στη φωτιά στα Κύθηρα και στη Μάνη. Το 2017 τα εναέρια μέσα ήταν πολύ λίγα. Είχα τρία ελικόπτερα μισθωμένα, δουλέψαμε με τρία μισθωμένα. Ο εναέριος στόλος ξέρετε ότι έχει πολλά προβλήματα. Δεν υπήρξε καμία σκοπιμότητα», κατέληξε ο κ. Καπέλιος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr