Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς

Δριμεία κριτική για τη στάση που κρατά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο ζήτημα της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δριμεία κριτική για τη στάση που κρατά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο ζήτημα της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής καιτην απόφαση του πρωθυπουργού να ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία την Πέμπτη, από την πλατεία Κουμουνδούρου επισημαίνουν πως ο Αλέξης Τσίπρας θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, «παρά το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα που ο κ. Μητσοτάκης συνειδητά, με σχέδιο και με τη βοήθεια παρακρατικών μηχανισμών, ενορχηστρώνει, προκειμένου να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους».

Ωστόσο, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης απαλλάσσεται της υποχρέωσής του να ενημερώσει τη Βουλή για τις εξελίξεις και την ένταση στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο». «Εκτός εάν θεωρεί ότι αρκεί ως ενημέρωση των βουλευτών η απίστευτη αποστροφή του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, ότι «αιφνιδιάσαμε την Τουρκία!»» προσθέτουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αφού επί μήνες αρνείται τη χάραξη εθνικής στρατηγικής με τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, απαξιώνει την Εθνική Αντιπροσωπεία αρνούμενος να την ενημερώσει, απαξιώνει ακόμη και τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, καθώς δεν συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε, υπό τη πίεση της παρέμβασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή, να ανακοινώσει πως θα ενημερώσει αύριο Πέμπτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024