ΠΟΕΔΗΝ: Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού – Κρατούμενοι νοσηλεύονται ως ύποπτα κρούσματα
Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές, καθώς από χθες νοσηλεύονται φρουρούμενοι, στο Θριάσιο νοσοκομείο, δύο κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, που θεωρούνται ύποπτα κρούσματα κοροναϊού.
Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές, καθώς από χθες νοσηλεύονται φρουρούμενοι, στο Θριάσιο νοσοκομείο, δύο κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, που θεωρούνται ύποπτα κρούσματα κοροναϊού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, στο νοσοκομείο και δη στην Παθολογική και Πνευμονολογική κλινική, έχει προκληθεί αναστάτωση. Το νοσοκομείο δεν έχει καθόλου γάντια, όπως και πολλά άλλα νοσοκομεία, σημειώνει ο κ. Γιαννάκος.
Στους κρατούμενους έχει γίνει το τεστ για τον κοροναϊό και αναμένονται τα αποτελέσματα. Το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, καθώς σε περίπτωση που τα αποτελέσματα βγουν θετικά, υπάρχουν φόβοι για διασπορά του κοροναϊού στις φυλακές.
- Ο γίγαντας του λιανεμπορίου πολυτέλειας Saks Global κηρύσσει πτώχευση
- ΑΕΚ – ΟΦΗ 0-1: Μεγάλη πρόκριση για τους «ασπρόμαυρους» στους «4» του Κυπέλλου! (vid)
- Η Σουηδία στέλνει στη Γροιλανδία στρατιωτικό προσωπικό κατόπιν αιτήματος της Δανίας
- Προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (vid)
- ΑΕΚ – ΟΦΗ: Οι Κρητικοί κάνουν το 1-0 με τον Σαλσέδο (vid)
- Ο Apon έρχεται δυναμικά με νέο album κι εμφανίσεις – Χαμός στα social media με το teaser για το νέο του album

