Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σόου Ποντένσε και νέα νίκη της Γουλβς (2-0)

Σόου Ποντένσε και νέα νίκη της Γουλβς (2-0)

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντάνιελ Ποντένσε, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League σκαρφάλωσε στην έκτη προνομιούχο θέση της Premier League με 59 βαθμούς.

Έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, η Γουλφς προσπέρασε το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας και επικράτησε με 2-0 στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Αποτέλεσμα που φέρνει την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League ακόμα πιο κοντά στην συμμετοχή της της επόμενη σεζόν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, καθώς σκαρφάλωσε στην έκτη της βαθμολογίας με 59 βαθμούς.

Αναφορικά με τον πρώην παίκτη των Ερυθρόλευκων ήταν κομβικός αλλά και… σκόρερ, καθώς με κοντινή κεφαλιά στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την αγγλική ομάδα, ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο παρέταξε την ομάδα του σε ένα ακόμη παιχνίδι με σχήμα 3-4-3, έχοντας τον Ντεντόκερ στην άμυνα και τους Ντόχερτι-Κάστρο στη μεσαία γραμμή.

Σχήμα που εντέλει ήταν αυτό που του έδωσε και τη σημαντικότατη νίκη. Μετά το προβάδισμα των Λύκων από το γκολ του Ποντένσε, φάση που ήταν και η μοναδική που μπορεί κανείς να κρατήσει από το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν και με το παραπάνω και στο 68′ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Τραορέ   ο Κάστρο ,ε σουτ έκανε το 2-0.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό, με την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού να κατακτάει τη νίκη που της δίνει προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Κοάντι, Μπολί, Τζόνι, Ποντένσε (72’Ζότα), Νέβες, Μοουτίνιο, Τραορέ (81’Νέτο), Χιμένες.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουάρντ, Νταν, Σακό (23’Κουγιατέ), Μίτσελ, Τάουνσεντ, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Σλουπ (72’Ράιντεβάλντ), Ζαχά, Αγιού.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024