Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη και τους τρόπους που εξαπατούσε τα θύματά του.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη και τους τρόπους που εξαπατούσε τα θύματά του.

Στο δελτίο ειδήσεων του STAR αποκαλύφθηκε η ταυτότητα που επιδείκνυε στα θύματά του και στην οποία αναφερόταν ως μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Στην ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος για να πείθει τα ανυποψίαστα θύματά του, αναγραφόταν το όνομά του, η υποτιθέμενη ειδικότητά του ως νευροογκολόγος νευροχειρουργός, η ημερομηνία εγγραφής του ως μέλος (11 Ιανουαρίου 2011) και ο αριθμός μητρώου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, η ταυτότητα αυτή είναι πλαστή, καθώς για την εγγραφή ενός γιατρού στην Εταιρεία είναι απαραίτητη προϋπόθεση η επιτυχής παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΕΟΙ, κάτι που ο Κοντοστάθης δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει ποτέ.

Όπως δήλωσε στο SΤΑR ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, «δε θα μπορούσε να είναι μέλος μας από τη στιγμή που δεν είναι γιατρός, γιατί υπάρχει αυστηρός έλεγχος για όλους τους εκπαιδευόμενους».

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί δεν έχουμε ταυτότητες για τα μέλη μας. Φαίνεται μόνο από τη σελίδα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, Δημοσθένης Παπαμεθοδίου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr