Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη - Ιωάννα Τούνη: Φεμινισμός, ροζ βίντεο και υποκρισία

Μαίρη Συνατσάκη – Ιωάννα Τούνη: Φεμινισμός, ροζ βίντεο και υποκρισία

Η Μαίρη Συνατσάκη, θέλησε να στηρίξει δημόσια μέσα από το κανάλι της στο YouTube την Ιωάννα Τούνη με φόντο τη συγκλονιστική της εξομολόγηση για ένα ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει

Η Μαίρη Συνατσάκη, θέλησε να στηρίξει δημόσια μέσα από το κανάλι της στο YouTube την Ιωάννα Τούνη με φόντο τη συγκλονιστική της εξομολόγηση για ένα ροζ βίντεο της που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη, ταρακούνησε το Διαδίκτυο και τα social media με πλήθος γυναικών και όχι μόνο, να σπεύδουν να εκφράσουν την υποστήριξη τους.

Με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Τούνη, εξομολογήθηκε πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της.

Ο συγκεκριμένος άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς η ίδια να έχει επίγνωση.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και «αναγκάζομαι» να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι.

Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….» δηλώνει στη δημόσια εξομολόγησή της η Ιωάννα Τούνη χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Μαίρη Συνατσάκη στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη

Πριν λίγες μόλις ημέρες σε story της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη είχε στείλει δημόσια το δικό της μήνυμα στήριξης στην Ιωάννα Τούνη.

«Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την  ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Αν έψαξες το λινκ για το ροζ βίντεο της είσαι και εσύ συνένοχος. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της. Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων  άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη για την Ιωάννα Τούνη.

Τώρα η Μαίρη Συντσάκη επανέρχεται στο θέμα δημιουργώντας ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

«Ας μιλήσουμε για μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας.

Για μια ιστορία που έχει συμβεί σε πολλούς και που διαφέρει από τις άλλες ιστορίες στον παραλογισμό που χαρακτηρίζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα θύματα στην κοινωνία. Σας ευχαριστώ πολύ που είσαστε εδώ. Δεν το θεωρώ καθόλου δεδομένο.

Σας φιλώ»  γράφει η ίδια στην περιγραφή του βίντεο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube:

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024