Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Είμαστε μαζί με κάθε Τούνη» - Κύμα συμπαράστασης στα social media

«Είμαστε μαζί με κάθε Τούνη» – Κύμα συμπαράστασης στα social media

Με αφορμή ροζ βίντεο που διέρρευσε πρώην σύντροφός της, αλλά και τις δικαστικές διαμάχες που αντιμετωπίζει, η Ιωάννα Τούνη δέχεται κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τη δημόσια υποστήριξή τους στην Ιωάννα Τούνη με αφορμή το ροζ βίντεο και τις δικαστικές της διαμάχες, εξέφρασαν μέσα από αναρτήσεις τους στα social media ο έκπροσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγης, Παύλος Χρηστίδης αλλά και ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όλη η αλήθεια για την υπόθεση

Η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα είχε μιλήσει ανοιχτά και δημόσια για τα ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει πρώην σύντροφος της.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και «αναγκάζομαι» να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι.

Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….

Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας …

Θα διαβάσω όλα τα σχόλια (όπως πάντα)» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η Ιωάννα Τούνη.

Σακελλαρίδης  – Χρηστίδης στηρίζουν Τούνη

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην Ιωάννα Τούνη, για την περιπέτεια που περνάει με αφορμή το ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει.

Ο κ. Σακελλαρίδης υπογραμμίζει ότι «Όσο δεν υπάρχει ισχυρό θεσμικό πλαίσιο άμεσης και ολοκληρωτικής προστασίας, το «φιλοθεάμον κοινό» θα διψά για σάρκα και αίμα (αίμα ναι, όχι σπέρμα) και τα αρπακτικά της ενημέρωσης θα νιώθουν «υποχρεωμένα» να του τα προσφέρουν».

Ολόκληρη η ανάρτηση του  Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

«Την Ιωάννα Τούνη δεν την γνώριζα, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τώρα πλέον την ξέρω, ως μία γυναίκα που αντιμετωπίζει με παραδειγματικό θάρρος και αξιοπρέπεια, μία τέτοια δοκιμασία που σε φέρνει σε αμηχανία, στην καλύτερη περίπτωση. Ή στην χειρότερη περίπτωση σε οδηγεί σε αυτοκτονία, οπως στην περίπτωση της Λίνας Κοεμτζή στη Θεσσαλονίκη.

Όσο δεν υπάρχει ισχυρό θεσμικό πλαίσιο άμεσης και ολοκληρωτικής προστασίας, το «φιλοθεάμον κοινό» θα διψά για σάρκα και αίμα (αίμα ναι, όχι σπέρμα) και τα αρπακτικά της ενημέρωσης θα νιώθουν «υποχρεωμένα» να του τα προσφέρουν.

Η καθεμία και ο καθένας έχει τη δύναμη να νικήσει τον φόβο. Με την Τούνη λοιπόν και με την κάθε Τούνη, και τώρα και πάντα, από εδώ μέχρι την άκρη του κόσμου»

Την υποστήριξη του δημόσια στην Ιωάννα Τούνη εξέφρασε με ανάρτησή του και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Ο Παύλος Χρηστίδης, δεν μιλά μόνο για την υπόθεση Τούνη, αλλά προτρέπει και άλλες γυναίκες που έχουν πέσει θύμα εκβιασμού (porn revenge) να μιλήσουν ανοιχτά και να απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές αλλά και τη δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ο κ. Χρηστίδης, επισημαίνει ότι είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί το νομικό πλαίσιο για αυτές τις υποθέσεις.

Στην δήλωση του ο κ. Χρηστίδης, λέει ότι «η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν πρόβλημα. Ότι ο πρώην τις εκβιάζει ή ότι, ακόμα χειρότερα, είδαν τις φωτογραφίες τους να περιφέρονται σε ένα κινητό από χέρι σε χέρι».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Υπόθεση J. Touni:

Είδα το βίντεο. Η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν πρόβλημα. Ότι ο πρώην τις εκβιάζει ή ότι, ακόμα χειρότερα, είδαν τις φωτογραφίες τους να περιφέρονται σε ένα κινητό από χέρι σε χέρι.

Η Ιωάννα Τούνη και όλες οι Ιωάννες, οι κοπέλες του κόσμου αυτού, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι όμορφες, να κάνουν σεξ με όποιον ή όποια θέλουν και να αποθανατίζουν με τους συντρόφους τους τις προσωπικές τους στιγμές.

Η σεξουαλικότητα είναι χαρά και το όσα κάποιοι φορτώνουν σε κάθε κοπέλα που τολμά να είναι όμορφη και να απολαμβάνει το σεξ, δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά παρέμβαση στη ζωή της.

Το να κατηγορείς κάποια ή κάποιον ότι είναι πολύ δραστήρια ερωτικά δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί προσβλητικό σχόλιο.

Μπράβο στην Ιωάννα , την οποία δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι θέλει τεράστια δύναμη να βγεις να μιλήσεις για κάτι τέτοιο. Μπράβο γιατί δείχνει το δρόμο σε κάθε κορίτσι που βασανίζεται, εκβιάζεται, και μένει σε μια ένοχη σιωπή εγκλωβισμένη σε στερεότυπα που είναι ψεύτικα.

Βγείτε θαρραλέα μπροστά και πιστέψτε στον εαυτό σας. Μην μασάτε!

Πιστέψτε ότι η ζωή είναι όμορφη, τα χάδια και το σεξ είναι απολαυστικά και δεν έχετε κανένα λόγο να ντραπείτε γι’ αυτά. Και να είστε αυστηρές και αυστηροί. Κυνηγήστε όποιον δεν σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα, τα ατομικά σας δικαιώματα:

Νομικά, δημόσια, με κάθε τρόπο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιεύει προσωπικές σας στιγμές χωρίς την άδειά σας. Είναι απαραίτητο να δούμε και αυτό το νομικό πλαίσιο ξανά.

Και μια φράση για τους γονείς: Σταθείτε και υποστηρίξτε τα παιδιά σας.

Μην τα κατηγορήσετε για το σεξ που έκαναν ή τις φωτογραφίες που έβγαλαν. Σταθείτε δίπλα στο παιδί σας, απέναντι σε όποιον το πληγώνει.

Μιλήστε μαζί τους. Γιατί μόνο έτσι θα κάνουμε δυνατούς, ώριμους πολίτες που θα γνωρίζουν το δίκιο τους και θα ξέρουν να το διεκδικούν».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024