Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Βούρος : Tο συγκινητικό μήνυμα του ηθοποιού μετά τον ακρωτηριασμό του

Γιώργος Βούρος : Tο συγκινητικό μήνυμα του ηθοποιού μετά τον ακρωτηριασμό του

Η συγκινητική φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Ο Γιώργος Βούρος με μία ανάρτησή του στα social media κανε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και πέρασε ένα σημαντικό και αισιόδοξο μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς, εξαιτίας μιας θρόμβωσης, κινδύνευε η ζωή του και έπρεπε οι γιατροί να ακρωτηριάσουν το πόδι του.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, που δημοσίευσε στο Facebook ο Γιώργος Βούρος κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι μετά τον ακρωτηριασμό και έστειλε ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο που περνάει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του.

«Το πόδι είχε καταστραφεί από τη θρόμβωση. Έπρεπε να φύγει πριν με πάρει μαζί του. Η ζωή συνεχίζεται. Άσε που λοξοκοιτάζω ήδη το Τέλος τού Παιχνιδιού τού Μπέκετ. Σάς φιλώ!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ο Γιώργος Βούρος είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός, μεταφραστής, και καθηγητής υποκριτικής. Γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα και φοίτησε στο Κολέγιο Αθηνών. Είναι εγγονός των παλιών πρωταγωνιστών τού Εθνικού Θεάτρου Νίκου και Μερόπης Ροζάν.

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1976 και έχει παίξει από τότε στην Ελλάδα, στην Αγγλία και στην Αμερική. Μεταξύ άλλων έχει ερμηνεύσει τους ρόλους του Ιάσονα, του Προμηθέα, του Μαλβόλιο και του Φάλσταφ.

Σαν σκηνοθέτης, μετά από τετραετείς σπουδές στο Λονδίνο, ξεκίνησε από το Εθνικό Θέατρο το 1979, εργαζόμενος σαν εισηγητής δραματολογίου και βοηθός σκηνοθέτης επί διευθύνσεως Αλέξη Μινωτή και Αλέξη Σολομού. Στο Εθνικό Θέατρο συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τον Δημήτρη Ροντήρη, τον Αλέξη Μινωτή, τον Αλέξη Σολομό, τον Σπύρο Ευαγγελάτο, τον Μίνω Βολανάκη, τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον Κώστα Μπάκα και τον Γιώργο Μιχαηλίδη.

Μαθήτευσε επίσης κοντά στον Μίνω Βολανάκη για μια δεκαπενταετία, πρώτα σαν βοηθός σκηνοθέτης και ηθοποιός και αργότερα σαν σκηνοθέτης, συν-σκηνοθετώντας μαζί του τέσσερις παραστάσεις σε κρατικά και ιδιωτικά θέατρα. Υπήρξε στενός του συνεργάτης του από το 1979 έως το 1991.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024