Την πρότασή της για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών επαναφέρει εμμέσως πλην σαφώς η Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη ότι επιδίδεται σε μυστική διπλωματία την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της

Την πρότασή της για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών επαναφέρει εμμέσως πλην σαφώς η Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη ότι επιδίδεται σε μυστική διπλωματία την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της.

Αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη

Μάλιστα με αφορμή και τη νέα πρόκληση της Τουρκίας, και την επαναφορά της απαίτησής της για την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει λευκή επιταγή για τα εθνικά θέματα και στηλιτεύοντας την άρνησή του για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπογράμμισε πως ο πρωθυπουργός «αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη του απέναντι στον ελληνικό λαό»

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

«Έχω επανειλημμένα τονίσει ότι κανείς δεν έχει δώσει λευκή επιταγή στον κ. Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα. Εξακολουθεί να αρνείται τον διάλογο με τους πολιτικούς αρχηγούς και την ώρα που καθημερινά κλιμακώνονται με ενέργειες οι προκλήσεις της Τουρκίας, αποκαλύπτεται ότι επιδίδεται σε μυστική διπλωματία. Αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη του απέναντι στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr