Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όσους φορείς ή ιδιώτες επιθυμούν να ενισχύσουν τις δράσεις της, με χρηματοδότηση τοπικού ή πανελλαδικού χαρακτήρα.

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου της Επιτροπής, οι χορηγίες αποτελούν βασικό πόρο για την υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεών της. «Σκοπός της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι να συντονίσει ένα συνολικό πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση. Στόχος είναι η επανασύσταση της Ελλάδας, από την αρχή της σύγχρονης ιστορίας της μέχρι την Ελλάδα του σήμερα, η πορεία αυτών των 200 χρόνων».

Παράλληλα, σημειώνεται πως ως «θεσμικό όργανο του συντονισμού των Επετειακών Εορτασμών», η Επιτροπή «αναζητά το ενδιαφέρον φορέων ή ιδιωτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση δράσεως ή δράσεων στον τόπο τους ή πανελλαδικά».

Αφού υπογραμμίζεται πως η «Επιτροπή «Ελλάδα 2021» δεν τυγχάνει κρατικής χρηματοδότησης», αναφέρει πως «επιλογή της δράσης ή των δράσεων θα γίνει από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης για αυτόν τον σκοπό ηλεκτρονικής πλατφόρμας».

Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύουν τις δράσεις, μπορούν να στείλουν email στο sponsors@greece2021.gr έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Γράψτε το σχόλιό σας