Σύσκεψη στο Μαξίμου τη Δευτέρα για τον κοροναϊό
Στη σύσκεψη θα μετάσχουν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας
Την καθιερωμένη σύσκεψη με το επιτελείο του για την εξέταση της κατάστασης με τον κοροναϊό, δύο μέρες μετά την λήψη των μέτρων στα σύνορα για την περαιτέρω προστασία της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη σύσκεψη θα μετάσχουν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.
Στη διάρκεια της σύσκεψης θα συζητηθούν όλα τα νεότερα δεδομένα σχετικά με την πορεία της πανδημίας της Ελλάδας αλλά και τα έκτακτα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για τον Προμαχώνα.
Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η πορεία με τον αριθμό των εισαγόμενων κρουσμάτων στις πύλες εισόδου και στα αεροδρόμια της χώρας.
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν