Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η «κατάρα του Glee»: Τέσσερις θάνατοι και μια εξαφάνιση

Η «κατάρα του Glee»: Τέσσερις θάνατοι και μια εξαφάνιση

Τα ένοχα μυστικά που κρύβει η δημοφιλής αμερικανική σειρά πληθαίνουν και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για την «κατάρα του Glee»

Η δημοφιλής αμερικανική σειρά «GLEE», κρύβει πολλά ένοχα μυστικά. Τόσα, που κάνουν να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι φωνές, που κάνουν λόγο για την «κατάρα του Glee».

Τέσσερις θάνατοι, μια εξαφάνιση, ναρκωτικά, αυτοκτονίες, σκάνδαλα.

Τελευταίο θύμα αυτής της «κατάρας» η 33χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς, Νάγια Ριβέρα, η οποία υποδύθηκε την cheerleader Σαντάνα Λόπες έως το 2015, και αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη.

Στο βίντεο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας βλέπουμε την Νάγια Ριβέρα, μαζί με τον 4χρονο γιο της να επιβιβάζεται στο μοιραίο σκάφος σε μια λίμνη στην Καλιφόρνια.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται η πρωταγωνίστρια του Glee και το παιδί της, που βρέθηκε σώο στη βάρκα, να προσεγγίζουν στην αποβάθρα και να μπαίνουν σε μια βάρκα.

Η 33χρονη νοίκιασε τη βάρκα για να πάνε βόλτα μαζί με το γιο της στη λίμνη.

Τρεις ώρες αργότερα, ένας βαρκάρης, εντόπισε το αγοράκι να κοιμάται μόνο του στη βάρκα. Η μητέρα του ήταν άφαντη. Αμέσως σηκώθηκαν ελικόπτερα και drones, ενώ δύτες έπεσαν στη λίμνη. Σε κατάσταση σοκ ο 4χρονος κατέθεσε ότι κολυμπούσε με τη μητέρα του αλλά εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα.

Πριν από τρία χρόνια η 33χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια Νάγια Ριβέρα είχε συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της. Η Ριβέρα είχε κατηγορηθεί τότε ότι χτύπησε τον 34χρονο σύζυγό της Ράιαν Ντόρσεϊ, στο κεφάλι και τα χείλη.

Φωτογραφία, που δημοσίευσε η DAILYMAIL δείχνει τον Ράιαν Ντόρσεϊ, πρώην σύζυγος της Naya Rivera να κρατάει στην αγκαλιά του τον τετράχρονο γιο του μόλις μια μέρα αφότου η μητέρα του εξαφανίστηκε.

Το 2013 στα 31 του χρόνια ο πρωταγωνιστής της σειράς GLEE, Κόρι Μοντέιθ εντοπίζεται νεκρός στο Βανκούβερ μετά από χρήση ναρκωτικών. Ο Μοντέιθ είχε δεσμό με τη συμπρωταγωνίστριά του, Λέα Μισέλ.

Η σειρά τότε είχε αφιερώσει στη μνήμη του ένα ολόκληρο επεισόδιο.

Μόλις ένα χρόνο αργότερα βρίσκεται νεκρός σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας της σειράς, Μπέκα Τόμπιν, που υποδυόταν την Κίτι. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, οι αρχές δεν πείστηκαν πως ο ίδιος πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το 2014 η 38χρονη Νάνσι Μόουτς, η ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς που συμμετείχε στη σειρά, βρίσκεται νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες, μετά από υπερβολική δόση ουσιών.

Το 2018 το πτώμα του 35χρονου Μαρκ Σάλινγκ, που υποδύθηκε στη σειρά τον Πακ εντοπίζεται σε περιοχή του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του. Ο Μαρκ είχε συλληφθεί για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση.

Δύο χρόνια αργότερα η κατάρα του GLEE ξαναχτυπά με θύμα αυτή τη φορά τη Νάγια Ριβέρα.

Όσο οι ώρες περνούν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανή η 33χρονη λιγοστεύουν αν και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024