Η ίδια με μία σύντομη ανάρτηση, χωρίς να εξηγήσει και να επεκταθεί στους λόγους που την οδήγησαν στη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι, έγραψε:
«Τιμώ πάντα το ψωμί που τρώω»
«Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το Πρωινό για μένα τελείωσε. Μην αρχίσουμε τώρα το που θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά.
Υ. Γ. Επίσης μην περιμένετε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Όπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία υγεία υγεία να έχουμε.
Υ. Γ. 2 Το να είσαι λιτή δε σημαίνει πικρία. Σημαίνει συστολή. Μην το κάνετε αυτό με τα δημοσιεύματα είναι λάθος, παιδιά. Τιμώ πάντα το ψωμί που τρώω. Και αγαπώ την ομάδα μου. Αλλά θα το πω σ´ εκείνη, όχι στα κοινωνικά δίκτυα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.