Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Επιστολή κόλαφος στην ΚΕΔ για τον ορισμό Μανούχου

Ολυμπιακός : Επιστολή κόλαφος στην ΚΕΔ για τον ορισμό Μανούχου

Ο Ολυμπιακός με επιστολή του στην ΚΕΔ διαμαρτύρεται έντονα για τον ορισμό του Μανούχου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως είχε συμφωνηθεί να υπάρχουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Η ΚΕΔ σε άλλη μια… ακατανόητη απόφαση όρισε τον Μανούχο στο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά. Όχι για το πρωτάθλημα, αλλά για τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Champions League. Και παρά το γεγονός πως υπάρχει συμφωνία όλα τα μεγάλα ντέρμπι να τα σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, ο Μέλο Περέιρα έκανε πάλι τα… δικά του. Και όρισε Έλληνα διαιτητή στο ματς στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός με επιστολή κόλαφο προς την ΚΕΔ θέτει θέμα αξιοπιστίας. Κάνει λόγο για ακατανόητη απόφαση, υπενθυμίζει πως ο αγώνας είναι μεγάλης σημασίας, αναρωτιέται γιατί το Άρης – ΑΕΚ πριν λίγες μέρες είχε ξένο διαιτητή, αλλά στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ορίζεται ένας Έλληνας.

Και ζητάει από την ΚΕΔ να ανακαλέσει έστω και τώρα μια απόφαση ακατανόητη, που παραβιάζει όλες τις συμφωνίες και θέτει σε κίνδυνο την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού προς την ΚΕΔ:

Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Ο.

– Κ. Vitor Manuel de Melo Perreira,

Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

– Κ. Juan Fernandez Marin,

Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

– Κ. Leif Lindberg,

Μέλος  της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

Κοιν. προς

– κ. Ζόραν Λάκοβιτς ,

Επικεφαλής του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών

της UEFA

Κύριοι ,

Προς μεγάλη μας έκπληξη, πληροφορηθήκαμε  ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ  αποφάσισε να ορίσει έναν Έλληνα διαιτητή στον επερχόμενο αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Πρόκειται για μια εντελώς ακατανόητη απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με κάθε προηγούμενη συμφωνία σχετικά με τους αγώνες των «Big-4» και ειδικά με δεδομένο ότι παρότι έχει κριθεί ο Πρωταθλητής  της Superleague 1, αυτός ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μεγάλης σημασίας όσον αφορά τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους στον αγώνα  ΑΡΗΣ – ΑΕΚ που διεξήχθη  πριν από δυο αγωνιστικές διορίστηκε ξένος διαιτητής και το παιχνίδι μας εναντίον του ΠΑΟΚ ορίστηκε να το διευθύνει Έλληνας διαιτητής που δεν είναι καν Διαιτητής FIFA. Και μάλιστα όταν έχει  ολοκληρωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και είναι πολύ εύκολο να βρεθούν Διαιτητές για να διαιτητεύσουν αυτόν τον αγώνα.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτήν την παράλογη απόφαση που παραβιάζει όλες τις προηγούμενες συμφωνίες και θέτει ακόμη περισσότερο σε κίνδυνο την αξιοπιστία του πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωσή του , και σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας ακόμη και τώρα.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024