Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωαννίδης: «Κωμωδία ο Αλαφούζος»

Ιωαννίδης: «Κωμωδία ο Αλαφούζος»

Ο πρώην διαιτητής, Κώστας Ιωαννίδης, αποκάλεσε κωμικά όσα έχει καταθέσει ο Γιάννης Αλαφούζος που στηρίχτηκε σε... δημοσιεύματα για να μιλήσει στον εισαγγελέα

Κωμωδία. Αυτή είναι η απάντηση σε όλο αυτό που συμβαίνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό επανέλαβε και ο πρώην διαιτητής, Κώστας Ιωαννίδης. Κωμωδία η κατάθεση του Γιάννη Αλαφούζου. Στηρίχτηκε σε ένα δημοσίευμα μιας εφημερίδας. Πράσινης απόχρωσης.

Πήγε και κατέθεσε στον Εισαγγελέα ο Αλαφούζος ότι διάβασε στην «Πράσινη». Εκεί στηρίζεται όλη του η… γνώση. Και τι είπε ο Αλαφούζος; Ότι ο διαιτητής Ιωαννίδης ήταν πρόεδρος στην ΠΕΦΟ Σπετσών. Πότε πήγε ο Ιωαννίδης στις Σπέτσες; Το 2000. Πέντε χρόνια αφού είχε κλείσει η τοπική ΠΕΦΟ.

«Από εκεί ξεκινάει η κωμωδία. Η ΠΕΦΟ Σπετσών σταμάτησε το 1995, εγώ πήγα Σπέτσες το 2000. Το διάβασε στην «Πράσινη» και το είπε στον Εισαγγελέα. Χωρίς κανένα στοιχείο το κατέθεσε έτσι, ελαφρά καρδία» είπε ο Ιωαννίδης, για να συμπληρώσει.

«Στο δικό μου παιχνίδι της Παναχαϊκής, δεν μπήκε γκολ στις καθυστερήσεις όπως είπε ο Κούγιας. Στο τέλος πήρα συγχαρητήρια από όλους και φύγαμε από το γήπεδο. Δεν με αφορά γιατί μίλαγε ο Μαρινάκης για μένα, το τι λέει ο καθένας… Δεν είχα προβλήματα από τότε που ξεκίνησα, πάντα ήμουν στους 5 καλύτερους διαιτητές της κατηγορίας. Ουτε στα τεστ ούτε στα γραπτά είχα προβλήματα».

Ο Ιωαννίδης επικαλέστηκε τις εκθέσεις των παρατηρητών. «Υπάρχει η έκθεση του παρατηρητή σε όλους τους αγώνες που είναι το πιο αποδεικτικό στοιχείο. Στο Εργοτέλης – Καλλονή είπε ότι είδε το παιχνίδι και μετά από 3 βίντεο κατάλαβε ότι έκανα λάθος.

Πρόεδρος: Υπήρχε σκοπιμότητα;

Ιωαννίδης: «Αν είναι δυνατόν. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η Καλλονή έπαιζε από το 40 με 10 και τελείωσε με 9 και υποτίθεται ότι ευνόησα την Καλλονή. Έχω δώσει φάουλ έξω από την περιοχή στο 90 και ισοφαρίζει ο Εργοτέλης. Αν είχα δόλο, θα το έδινα;

Στο Βέροια – Ολυμπιακός ο Ανδρέαδης λέει ότι απέβαλα τον Μπαλάφα με 2η κίτρινη επειδή με έβρισε και τον απέβαλα με κόκκινη. Ο Μπαλάφας μετά την πρώτη κίτρινη ήρθε και μου είπε «είσαι μαλάκας» και τον απέβαλα με κόκκινη. Αν δεν το κάνω, εκείνη την ώρα, θα χάσω το παιχνίδι… Στο 20’ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι, δεν το έδωσα. Ήταν. Ο παρατηρητής είπε ότι ήταν «δύσκολη φάση και πάω με τον διαιτητή».

Όταν ξεκίνησε η φάση αυτή τα παιδιά μου ήταν μικρά, τώρα έχουν μεγαλώσει, θέλω να τα προστατέψω, αυτό μόνο» είπε ο Ιωαννίδης που είχε βουρκώσει. Και πρόσθεσε σχετικά με στοιχηματισμό σε παιχνίδια του.

«Υπάρχει στα παιχνίδια μου στοιχηματισμός; Μηδέν τίποτα. Υπάρχει χειραγώγηση που η έκθεση είναι άριστη; Εχω παίξει 40 παιχνίδια στην Α’ Εθνική… Να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτό, να ησυχάσω θέλω».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024